1

Hva skal vi lese nå?

Nøkkelen til leseglede er å finne bøker som barna liker. Om du leser høyt eller barnet leser selv, er det viktig å finne en bok som engasjerer. Les ukens Foreldrepuls her.

Les mer …

Hvorfor planleggingsdager?

Vel overstått påske. Veldig mange kommuner og skoler har planleggingsdag i dag. Da passer det perfekt med en orientering om mål og mening.

Les mer …

Skistua SFO

Skistua SFO holder stengt i uke 15 (10., 11. og 12.april). Tirsdag 18.april er det åpent hele dagen, da skolens lærere har planleggingsdag. GOD PÅSKE!

Kunnskap om brannvern

Å ha kunnskap om brannvern er svært viktig, det vet 4.trinnet alt om.

Les mer …

Sykling til skolen

Det er foreldrene som avgjør om elevene får sykle på skoleveien eller ikke. Å sykle til skolen gir skolebarna frisk luft og mosjon. En skikkelig vårpuss gjør sykkelen klar!

Les mer …

Ferie i skoletiden

Det er oppmøteplikt for elevene i grunnskolen. Dersom permisjon for en kort periode søkes og innvilges, må foresatte sørge for at eleven får nødvendig opplæring i denne perioden.

Les mer …

Bakover

Da er årets skoleavis, bakover, i gang. Denne gangen er avisen heldigital og kan kun leses her på skolens hjemmesider.

Les mer …

Snapchat og søvn

Barn og ungdom som bruker mobil og pc på senga får generelt dårligere søvn enn de har behov for. Les en ny artikkel fra foreldrepulsen her.

Les mer …

Skoleavisa 2017

Tradisjonene tro skal 6.trinnet på skola lage skoleavis under vinterfestuka. Avisa skal ha fokus på Skistua, Vinterfestuka og Narvikområdet.

Les mer …